7 dôvodov prečo by ste nemali prihlásiť svoj e-shop do súťaže MastersGate

Udalosť roka v oblasti on-line podnikania sa nezadržateľne blíži. Už na jar tohto roka budeme poznať víťazov unikátnej súťaže MasterGate, ktorí získajú ročný akceleračný program v hodnote niekoľko tisíc eur. Naprázdno neobídu ani ostatní súťažiaci, ktorí už len samotnou registráciou získavajú niekoľko výhod a množstvo nových príležitostí. Ak však ešte stále váhate, či sa do tejto súťaže prihlásiť, prinášame vám 7 dôvodov, prečo by MastersGate pre vás mohla byť strata času.

1.  Nepotrebujete získať ročný akceleračný program

Akceleračný program predstavuje sériu školení, auditov a analýz od skúsených agentúr zameraný na to, aby vášmu podnikaniu pomohol rásť a posunul ho na vyšší level. Súťaž MastersGate bude mať hneď troch víťazov v každej z troch kategórii, ktorí získajú tento program.

Za zmienku určite stojí aj minuloročný víťaz Dedoles, ktorému sa vďaka akceleračnému programu podarilo zvýšiť svoj obrat o desaťtisíce eur. Ak však máte pocit že rozvoj, akcelerácia a celkové zlepšenie vášho biznisu pre vás nie je to pravé, akceleračný program nevyužijete

2.  Nechcete dostať zľavu na skvelú MastersGate e-commerce konferenciu

MasterGate e-commerce konferencia je unikátny event spojený s vyhlásením súťaže Mastersgate. Ako súťažiaci dostanete zľavu na túto jedinečnú konferenciu a budete sa môcť zúčastniť rôznych zaujímavých prednášok a náučných workshopov. Ak však neradi dostávate zľavy, nechcete sa učiť novým veciam a stretávať sa so špičkovými odborníkmi, táto konferencia nie je nič pre vás.

3.  Nechcete zviditeľniť svoj e-shop

MastersGate je súťaž predovšetkým pre tých, ktorí sa chcú zviditeľniť. Účasťou v súťaži sa môžete zviditeľniť pred verejnosťou, potenciálnymi partnermi alebo investormi a zároveň ukázať kvalitu vašich služieb a jedinečnosť produktov. Váš e-shop má určite svoj príbeh, ktorý by zaujal nejedného potenciálneho zákazníka či obchodného partnera. Preto pre vás MastersGate nie je vhodná príležitosť, ak chcete ostať v úzadí a nemáte záujem rozšíriť svoje obchodné kontakty.

4.   Balíčky služieb šité na mieru sú pre vás zbytočné

Firmy ako DHL, Fulfillment, Zásielkovňa, Bigname, KPMG, Superfaktúra, Besteron, Pricemania, profit365 alebo SAEC pre vás môžu poskytnúť služby, audity alebo zľavy presne podľa vašich potrieb tak, aby to pre vás bolo čo najvýhodnejšie. Je však možné, že uprednostňujete štandardizované balíčky a individuálny, profesionálny prístup považujete za zbytočný.

5.  Ďalší feedback je pre vás nepodstatný

Feedback v podobe kritiky, ale aj pochvaly je základom napredovania v každom podnikaní. Všetci finalisti súťaže získajú na finále feedback od odbornej poroty, navyše sa každý súťažiaci môže porovnať s inými súťažiacimi, po prípade osobne stretnúť na konferencii a získať nové kontakty v e-commerce sfére. Pre vás však feedback môže byť nepodstatný a názory špičkových odborníkov vás jednoducho nezaujímajú.

6.  Konzultácie od úspešných slovenských a českých agentúr sú pre váš e-shop zbytočné

Online podnikanie je náročné a neustále s v ňom treba zlepšovať. Vy však dodatočné konzultácie ohľadne brandingu, analytiky, social médií, logistiky, PR alebo UX považujete za prežitok.

Ročný profesionálny mentoring od agentúr ako napr. ui42, daren&curtis, ui42 digital, Volis International, Acomware alebo Medio Interactive vyhrať nechcete, lebo nemáte záujem o rast vášho biznisu.

7.  Už nepotrebujete dodatočné know – how z praxe

Víťazi aj finalisti súťaže získajú celodenné akceleračné školenie z ktorých si odnesú cenné know – how, ktoré pomôže ich e-shopu narásť. Vy však môžete byť v situácii, kedy žiadne nové poznatky, nápady a návody nepotrebujete, pretože vo vašom e-shope všetko funguje tak ako má a nemusíte nič zlepšovať.

Diskusia

Zapojte sa do diskusie a zvýšite dvojnásobne hodnotu tohto článku.