Ako sa darí víťaznému Eshopu so silným príbehom

Spoločnosť Artube je víťazom súťaže Eshop Akcelerátor v kategórii E-shopy so silným príbehom. Artube je výrobcom eko tričiek z bio bavlny. Sú známe svojou originalitou. Vďaka nim môžete mať umelecké diela od slovenských a českých umelcov na svojom tričku.

Chcete vedieť viac o tom, čo sa s nimi stalo po skončení súťaže Eshop Akcelerátor?

Čo robí eshop Artube? 

Artube sú originálne, umelecky hodnotné a ekologicky nezávadné tričká zo 100% bio bavlny, ktoré robia radosť nielen ich nositeľom, ale aj tým, ktorí to potrebujú najviac.

Motívy nie sú len tak obyčajné obrázky, ale výtvarné diela od slovenských a českých umelcov. Ide o unikátne kúsky, ktoré sú navyše priateľské k životnému prostrediu, vďaka použitiu eko-kolekcie EarthPositive®. Spoločnosť Artube prispieva sumou 2 Eurá z každého predaného trička nielen autorom obrázkov, ale aj na vybrané dobročinné projekty.

Eshop Akcelerátor: „Čo sa zmenilo po skončení našej súťaže?“

Artube: „Náš e-shop neustále vylepšujeme, pomáhajú nám v tom hlavne vaši kolegovia z ui42 (na úvod pán Zeleniak) a feedback od ľudí, zákazníkov a okolia. Práve dnes sme zverejnili nový produkt, ako súčasť špeciálnej akcie k Vianociam. Stále je čo zlepšovať, ale cítime, že sa pomaly ale isto zlepšuje povedomie o Artube medzi ľuďmi a takisto predaj. Za krátku dobu nášho fungovania sme získali veľa skvelých kontaktov a nejeden aj vďaka Eshop Akcelerátoru.“

Eshop Akcelerátor: „Čo by ste odkázali ostatným e-shopom?“

Artube: „Nech sa im darí minimálne raz tak dobre ako doteraz a nech prežijú vianočný zhon v poriadku a urobia mnohých zákazníkov šťastnými.“

Spoločnosť Artube má momentálne v ponuke nové tričko, ktoré určite poteší nejedného fanúšika kvalitného oblečenia a umenia. Okrem toho nadviazali kontakt s niektorými spoločnosťami, ktoré venovali výhry do súťaže a začali ich využívať. Naviac čoskoro spustia českú verziu svojho webu.

Súťaž Eshop Akcelerátor im dala hlavne množstvo kontaktov a podnetov, kde sa môžu neustále zlepšovať. Aj množstvo vecných cien umožnilo posunúť ich e-shop na vyššiu úroveň. Súťaž ich inšpirovala a motivovala k ešte väčšiemu pracovnému nasadeniu, aby nesklamali dôveru, ktorú do nich porota a ďalší zúčastnení vložili.

 

Diskusia

Zapojte sa do diskusie a zvýšite dvojnásobne hodnotu tohto článku.