MastersGate Akcelerátor: Výkonnostný marketing - 3. školenie v sérií MastersGate Akcelerátor

Už sa neviete dočkať tretieho školenia série MastersGate Akcelerátor? Chcete sa dozvedieť niečo viac o výkonnostnom marketingu? Chcete zistiť, ktorý kanál výkonnostného marketingu je pre váš e-shop ten najvhodnejší? Príďte na naše školenie a získajte odpovede na tieto, ale i iné e-commerce otázky.

Počas 7-hodinového školenia si budete môcť vypočuť špecialistov na výkonnostný marketing z ui42 digital a Volis International.

Doobeda začneme s prednáškou "Facebook - ako hacknúť performance kampane” od ui42 digital. Baška a Kitty sú 2 skúsené markeťáčky, ktoré vo svojej prezentácií poukážu na veľkosť príležitosti výkonnostného marketingu na Facebooku a zároveň poskytnú iný pohľad na to, ako uchopiť komunikáciu na Facebooku na Slovensku, ale aj v zahraničí.


Zároveň nám ukážu, aké sú súčasné trendy v správaní spotrebiteľov a prezradia množstvo tipov ohľadne tohto sociálneho média. V druhej časti prezentácie sa baby zamerajú na konkrétny e-shop a budú demonštrovať e-commerce teóriu spojenú s výkonnostným marketingom na praktickych príkladoch.

Odkiaľ majú baby takéto čerstvé info? Baby na dennej báze vytvárajú a spravujú výkonnostné kampane na Facebooku (či už remarketingové kampane alebo kampane zamerané na akvizíciu nových klientov), a taktiež majú pravidelné konzultácie s Facebook manažérmi, pretože ui42 je prémiovým partnerom tohto social média.

Dokonca týždeň pred školením sa baby zúčastnia školenia od Facebook-u priamo v Dubline ohľadne noviniek vo výkonnostnom marketingu a zároveň networking eventu, kde sa budú priamo so zástupcami FB rozprávať o custom riešeniach pre klientov ui42 digital.

Poobede vystúpi Martin Volek (CEO) a Michal Majerník (Senior PPC Specialist) z Volis International. Druhá polovica dňa bude zameraná na úplne iné oblasti výkonnostného marketingu a to na Google Adwords, strategické online poradenstvo a YouTube stratégiu.

V prvej časti vám Michal porozpráva o tom, ako efektívne využiť Google Adwords. Povie vám, na čo by ste určite nemali zabudnúť pred spustením vašej online kampane, ako a čo treba nastaviť v Google Analytics a Google Tag Managerovi. Ďalej sa zameria na správne určenie metrík pre váš web a kampaň a zároveň vám prezradí, ako možete s dátami ďalej pracovať.

Druhá polovica prezentácie bude vedená Martinom. Ten sa zas zameria na marketingový framework See-Do-Think-Care a nám prezradí, ako využiť YouTube na predaj svojich služieb/produktov a odprezentuje nám niekoľko praktických tipov a trikov.


Takže ako sami vidíte, nudiť sa určite nebudete :) V prípade záujmu, neváhajte a prihláste sa ešte DNES a získajte Early Bird vstupenku - http://bit.ly/MGAmarketing

Diskusia

Zapojte sa do diskusie a zvýšite dvojnásobne hodnotu tohto článku.