Pozor zmena! Do súťaže MastersGate sa budete môcť prihlásiť ešte v januári 2017

Už od septembra 2016 sa môžu slovenské i české e-shopy prihlasovať do súťaže MastersGate, ktorej najväčším lákadlom je práve 12-mesačný akceleračný program ako hlavná výhra.

Pôvodne malo k uzatvoreniu registrácie do súťaže dôjsť už v decembri 2016, no na základe interných okolností a zaneprázdnenosti online obchodov sme sa rozhodli timeline projektu mierne upraviť. Čiže do súťaže sa bude možné prihlásiť až do 31. januára 2017.

Vzdelávanie nielen pre víťazov

Tento rok nebude mať súťaž veľký prínos iba pre samotných výhercov, ktorí získajú 12- mesačný odborný mentoring. Veľkým benefitom pre všetkých súťažiacich je možnosť odprezentovať svoj e-shop pred inými obchodníkmi, verejnosťou, ale i možnými investormi na Slovensku a v Čechách. Každý online obchod bude umiestnený na našom webe a taktiež budete ako súťažiaci predstavení na našich sociálnych sieťach.

Finalisti sa budú môcť zúčastniť MastersGate konferencie na jar 2017 úplne ZADARMO a súťažiaci dostanú skvelú zľavu na lístok. Finalisti súťaže sa dokonca budú môcť zúčastniť 4 akceleračných školení zameraných na rôzne oblasti e-commerce. A to najlepšie nakoniec! Všetci víťazi získajú hodnotné ceny a konzultácie vo výške niekoľko tisíc EUR od našich partnerov a partnerských agentúr, ktoré im pomôžu akcelerovať ich online biznis.

Diskusia

Zapojte sa do diskusie a zvýšite dvojnásobne hodnotu tohto článku.