Reklamná agentúra daren&curtis

Dátum vzniku agentúry daren&curtis datujeme ku koncu roku 2004. Z ambiciózneho podnikateľského nápadu sme za 13 rokov vybudovali stabilnú a rastúcu firmu, ktorá je pevnou súčasťou slovenského trhu reklamných agentúr. Ponúkame komplexné služby v oblasti reklamy a marketingu a našim poslaním je pomáhať klientom s ich podnikateľskými výsledkami.

Pre koho pracujeme?

Počas rokov existencie našej agentúry sa v našom portfóliu nazbierali stovky klientov z rôznych segmentov. Pracovali sme pre malých živnostníkov, ale aj nadnárodné korporácie. Približne 80% našich klientov sú slovenské spoločnosti.

V roku 2016 sme pre slovenskú spoločnosť MaxSport pripravovali kampaň Silná značka. Jej poslaním boli posilniť povedomie o značke MaxSport, nakoľko ide o výrobcu najpredávanejších proteínových tyčiniek na Slovensku. Ich zákazníci si však nespájali produkty so značkou. Pozrite sa, ako sme sa s problémom popasovali.

MaxSport Case Study

https://www.youtube.com/watch?v=aNlYlWKHG2o

Druhou vybranou kampaňou sme sa postarali o launch populárnej taxi aplikácie HOPIN, ktorá na slovenský trh prišla v roku 2013. Vstup to bol nepochybne úspešný a o konkrétnych výsledkoch sa dozviete z nášho case vida.

HOPIN Case Study

https://vimeo.com/215183337

Začiatkom roka 2017 sme spustili kampaň Statočné srdce pre Nadáciu Detského kardiocentra v Bratislave. Naprieč online aj offline kanálmi sme prispeli k tomu, aby Nadácia získala čo možno najviac podporovateľov v podobe poukázania 2% zo zaplatenej dane.

https://vimeo.com/232942564

Na čom si zakladáme?

Budovať značky, vytvárať efektívne kampane a pomáhať našim klientom rásť a rozvíjať svoj biznis, je našim hlavným poslaním. To môžeme dosiahnuť iba vďaka tomu, že skutočne milujeme to, čo robíme. S klientmi chceme mať vzťah postavený na partnerstve, nie vzťahu zákazníka a dodávateľa. Pretože to je kľúčom k dosahovaniu cieľov, ktoré uspokoja obe strany.

Okrem spokojnosti našich klientov je pre nás rovnako dôležitá aj firemná kultúra v našom tíme. Agentúru tvoria jej ľudia a tak robíme všetko preto, aby sa tí naši cítili dobre, mali medzi sebou priateľské vzťahy, chodili do práce radi a s úsmevom.

Preto si denne užívame spoločné raňajky, niekoľkokrát ročne spoločné teambuildingy, ale aj spontánne trávenie voľného času. Pretože iba tímu, ktorého členovia sú na „rovnakej vlne“, môže odvádzať tú najlepšiu prácu.

Prečo partnerstvo s MastersGate?

Pretože si uvedomujeme stúpajúcu silu e-commerce podnikania na Slovensku a chceme ambicióznym projektom pomáhať rásť, získavať stále nových zákazníkov a zvyšovať zisky.

Odborným garantom sme sa stali preto, že našim poslaním je budovať úspešné značky a byť pre ne stabilným partnerom vo svete marketingu.

Diskusia

Zapojte sa do diskusie a zvýšite dvojnásobne hodnotu tohto článku.