Séria 5 sprievodných podujatí súťaže MastersGate úspešne ukončená

Po úspešných Kick-off eventoch v Žiline (14.9.), Košiciach (29.9.), Brne (26.10.) a Bratislave (9.11.) sa koncom novembra konalo v Prahe posledné podujatie, na ktorom nechýbali zaujímavé prednášky doručené odborníkmi v oblasti e-commerce.

Kick-off súťaže MastersGate v Bratislave              Kick-off eventu v Bratislave sa zúčastnilo viac ako 130 e-commerce nadšencov.

Okrem skvelých prednášok od firemných (DHL Parcel Slovensko, Zásielkovňa, Fulfillment by FHB, Big Name) a agentúrnych partnerov (ui42, Acomware, daren&curtis, Volis International), vystúpili aj minuloroční víťazi. Účastníci eventov nesmierne ocenili dobré rady, tipy a triky práve od úspešných e-shopistov ako Dalibor Cicman z online obchodu Gym Beam alebo Jara Chrapka z e-shopu Dedoles.

Dalibor Cicman, víťaz súťaže Eshop Akcelerátor v kategórii Skokani, nám povedal na eventoch v Košiciach a Brne o svojich skúsenostiach a úspechoch svojho e-shopu Gym Beam. Začiatky samozrejme neboli ľahké, ale postupne sa mu podarilo expandovať aj na zahraničné trhy, kde teraz úspešne predáva svoje produkty z oblasti doplnkov výživy pre športovcov.

Majiteľ e-shopu GymBeam Dalibor Cicman odprezentoval konkrétne tipy ako sa stať úspešným online obchodom.

Ďalším e-shopistom, ktorý vystúpil na našich eventoch v Bratislave a Prahe, bol Jaroslav Chrapko, ktorý v roku 2011 založil internetový obchod Dedoles.sk (predaj originálneho dizajn textilu s ekologickou potlačou). Jaro vo svojej prednáške predstavil príbeh Dedolesu - ako sa im podarilo exportovať do toľkých krajín a prezradil nám, ako spravuje e-shop (aké appky, funkcie a nástroje používa).

Aby ste si vedeli lepšie predstaviť úspech tohto online obchodu, Dedoles počas 24 hodín cez Black Friday predali tovar za 120 tisíc € ! To nečakal nikto, pretože rok predtým mali oveľa menej za celý týždeň dohromady!

Jaro Chrapko z úspešného e-shopu Dedoles odprezentoval vlastné produkty priamo na pódiu.

My však so vzdelávaním nekončíme! Začiatkom marca 2017 sa chystáme zorganizovať veľkú e-commerce konferenciu, ktorá bude zároveň spojená so samotným finále súťaže. O detailoch vás budeme čoskoro informovať.

Diskusia

Zapojte sa do diskusie a zvýšite dvojnásobne hodnotu tohto článku.