Spoločne píšeme úspešný príbeh MastersGate 2018

MastersGate je unikátny projekt z dielne ui42 zameraný na akceleráciu stredne veľkých a malých eshopov. Cieľom podujatia je okrem podpory rastu eshopov aj aktívny networking, zdieľanie know-how a zároveň poskytuje príležitosť dostať váš eshop na svetlo ecommerce sveta. V rámci aktuálneho ročníka čaká na záujemcov možnosť prihlásiť sa do obľúbenej súťaže, ako aj niekoľko ďalších významných noviniek. Celý projekt vyvrcholí v júni tohto roka 2-dňovým summitom.

Otvárame bránu k úspechu

MastersGate má za sebou dva úspešné ročníky, ktoré priniesli dvojicu skutočne atraktívnych projektov ako GymBeam či Dedoles. Oba projekty sa minulý rok umiestnili v Trende ako vychádzajúce hviezdy slovenského e-commerce. Víziou tohtoročného podujatia je tak posunúť summit ešte o úroveň vyššie.

MastersGate Summit bude tento rok rozdelený do dvoch dní nabitých lákavým programom. Prvý deň bude zameraný na akceleráciu eshopov. V dopoludňajšej workshopovej časti sa budú špecialisti venovať témam, ako sú Google, ppc, Facebook performance, content marketing, UX a ecommerce. V popoludňajšej časti sa počas Mini Warm Up konferencie odprezentujú partneri podujatia so zaujímavou case study z praxe. Práve v tejto sekcii vznikne jedinečný priestor pre otázky z publika a efektívne konzultácie so speakrom.

Počas druhého dňa konferencie chceme účastníkom sprostredkovať rôzne témy z oblasti zameranej na ecommerce a export. Na pódiu privítame zaujímavých speakrov s nemenej pútavými informáciami, ktorých si postupne predstavíme ešte pred otvorením podujatia. Čo však môžeme prezradiť už dnes, o anglické prednášky nebude núdza. Práve spomínaná súťaž bude vyvrcholením celej dvojdňovej konferencie. Na nej sa odprezentujú top finalisti a budú vyhlasení víťazi akceleračného programu pre rok 2018.

Našou ambíciou v rámci aktuálneho ročníka je vytvoriť a poskytnúť účastníkom aj dostatočný priestor pre získanie nových partnerstiev, výmenu know-how a užitočných informácií medzi zúčastnenými i partnermi podujatia počas v networkingovej časti naplánovanej po oficiálnom programe.  

Vízia a ciele podujatia

Už samotný názov MastersGate napovedá, že podujatie tvorí vstupnú bránu k úspechu, čoho dôkazom sú aj viaceré „success stories“ z uplynulých ročníkov. Celkové výsledky nám ukazujú, že spojením síl skúsených obchodníkov, partnerov a zapojením efektívnych marketingových nástrojov, možno napísať nejeden úspešný podnikateľský príbeh. 

Kľúčovou víziou aktuálneho ročníka je ponúknuť slovenským podnikateľom možnosť vzdelávania sa a podporu pri akcelerácii ich projektov, a to aj za hranice Slovenskej republiky, kde môžu ďalej šíriť svoje inovatívne myšlienky a dobré povedomie o našej krajine.

Cieľom projektu je v neposlednom rade vzdelávanie širšej verejnosti v oblasti ecommerce, pretože sami cítime zodpovednosť za vzdelávanie ľudí a rozvoj našej krajiny. V ui42 sa riadime heslom “dream big” a naše kompetencie siahajú od nastavenia komplexnej marketingovej stratégie (Google ppc kampane, Facebook ppc kampanne, porovnávače, SEO optimalizácia a content marketing) až po maximálny výkon z marketingových nástrojov a investícii do webu (cms, ux, ecommerce).

Tieto bohaté skúsenosti ponúkame našim partnerom už po niekoľko rokov. Ako organizátor ecommerce súťaže MastersGate je naším poslaním postupne napĺňať stanovenú víziu a pomáhať eshopom posúvať sa smerom vpred.

Minuloroční víťazi

Aj uplynulý ročník bol bohatý na viaceré zvučné mená. V kategórii malé a stredné ehopy sa stal víťazom internetový obchod GabongaTento online obchod predáva prvotriednu posteľnú bielizeň a špecializuje sa najmä na posteľné obliečky a napínacie plachty. V kategórii skokani a exportéri obsadil prvú priečku internetový obchod Bubulákovo. Je to eshop s látkami a galantériou a miesto, kde sa stretávajú všetci nadšenci šitia. V kategórii Bricks to Cliks sa stal víťazom eshop Vnímavé hračky, ktorý dnes už poznáme aj pod názvom ToYeTo. Špeciálnu cenu za najväčší investičný potenciál si zo súťaže odniesol eshop Obleč sa do roboty a cenu za najväčší dopad na spoločnosť získal online obchod Yhrisko.

Čo všetko nás ešte čaká a neminie?

Tohoročný summit sa bude mierne odlišovať od svojich predchodcov. Bude sa konať v dňoch 6.-7.júna 2018 a pribudnú na ňom aj rôzne novinky, na ktoré sa už teraz môžeme tešiť. Od začiatku februára nás budú sprevádzať viaceré zaujímavé eventy, na ktorých sa postupne zoznámime s mnohými pútavými témami a odborníkmi. Stačí sledovať náš web MastersGate a sekciu eventy alebo Facebook. Súčasťou projektu bude aj tento rok súťaž pre zúčastnené eshopy s možnosťou vyhrať ročný akceleračný program. Konkrétne podmienky a pravidlá akceleračnej súťaže odhalíme už čoskoro.

Je rozdiel medzi tým, že cestu poznáte, a tím, že po nej kráčate. Morpehus, Matrix* Z knihy Štestí doručeno

Vydáte sa aj vy na cestu do MastersGate spolu s nami? :)

Diskusia

Zapojte sa do diskusie a zvýšite dvojnásobne hodnotu tohto článku.