Eshop Akcelerátor 2015 sa ešte neskončil

Prvý ročník Eshop Akcelerátora sa uskutočnil v októbri 2015. Koncept tohto projektu však nemal vyzerať ako obyčajná súťaž, ktorá sa skončí finálovým odovzdaním cien. Chceli sme urobiť niečo viac, nielen pre víťazov, ale aj pre finalistov a zúčastnených.

Hlavným cieľom Eshop Akcelerátora bolo a je inšpirovať a vzdelávať slovenské online obchody k tomu, aby napredovali. Traja výhercovia dokonca získali hodnotné ceny od našich partnerov, mentoring od známych odborníkov a tiež 12-mesačný akceleračný program od ui42. Viac o napredovaní našich víťazov sa dozviete z nášho blogu počas najbližších mesiacov.

Ako už bolo spomínané v úvode, chceli sme urobiť niečo viac aj pre 17 finalistov, a preto sme zoorganizovali Akceleračné školenie. Prednášali traja odborníci z ui42 Pavol Adamčák, Marián Zeleniak a Peter Jakuš. Na pomoc nám tiež prišiel Pavel Jašek z Google Praha.

Tréneri na Akceleračnom školení (Pavel Jašek, Pavol Adamčák, Marián Zeleniak, Peter Jakuš)

Celodenné školenie sa uskutočnilo v priestoroch nášho partnera KPMG a bolo zamerené na oblasť online marketingu. V doobedných hodinách mali zúčastnení možnosť hlbšie pochopiť prácu so zákazníkom vďaka koncept See-Think-Do-Care, a tiež nazrieť do témy Life-time value customer. Po chutnom obede na finalistov čakala „analytika a jej využitie“, najprv v teoretickej rovine, neskôr si ju mohli prakticky vyskúšať pri workshope. Ak máte záujem, môžete si prezentácie našich školiteľov stiahnuť:

1.) See-think-do-care koncept

2.) Acting on Data Insights

3.) Customer Lifetime Value

Akceleračné školenie sa konalo v priestoroch KPMG

Ako sa páčilo našim eshoperom?

 “Každý jeden tréning bol super. Najlepšie hodnotím prezentáciu modelu See Think Do Care, ktorá nám poskytla veľa praktických príkladov, nový pohľad na zákazníka a hlavne zatriedenie si jednotlivých MRK nástrojov.

 Michal Stupák z jmsport.sk

“Bolo vidieť, že jednotliví lektori boli vo svojich prednáškach doma a všetky boli pre mňa prínosom. Nemožno povedať, že by mi niečo z prednášok nepomohlo.”

 Peter Budaj z TOMAHAWK

Školenie bolo výborné, atmosféra uvoľnená a nezanedbateľnou súčasťou bol aj networking medzi samotnými účastníkmi Eshop akcelerátora a partnermi tohto skvelého projektu.

Marek Chalány z Artube

“Školenie bolo veľmi fajn, opäť sme sa dozvedeli nové poznatky, ktoré vieme uplatniť pri rozvoji nášho eshopu. Prešli sme si veľmi podrobne analytiku a zistili sme, čo všetko vieme "vytiahnuť" z našich dát v GA. Okrem toho sme mali možnosť porozprávať sa o skúsenostiach s ostatnými majiteľmi eshopov, čo bol príjemný benefit celého školenia.”

 Michal Pataky z Protrening.sk

Paľo a Majo z ui42 v akcii

Coffee break

Pavel z Google Praha prezentuje o "Analytike a jej využití"

 

Diskusia

Zapojte sa do diskusie a zvýšite dvojnásobne hodnotu tohto článku.