Lákavé EKO produkty z ponuky obchodov z Eshop Akcelerátora

Aj na Slovensku máme množstvo šikovných ľudí, ktorí dokážu vytvárať inovatívne produkty a vychytávky. Neveríte? Pozrite si niektoré z TOP produktov slovenskej súťaže e-shopov, ktorá pomáha mladým Slovákom stavať sa na vlastné nohy a zároveň prinášať pridanú hodnotu zákazníkom.

Domáce eko bio

Nechutí vám zelenina z obchodu? Vadia vám paradajky, ktoré precestovali pol Európy a slnko videli, len keď ich prekladali z kamióna do predajne? Podporili by ste radšej domácich farmárov? Máte chuť na kakavko z nepasterizovaného mlieka? A čo tak si k raňajkám naliať z pravej slovenskej žinčice?  Na Lokapetit si prídete na svoje. Pri každom produkte je uvedený detailný popis a pôvod výrobku. A čo je domáce, to sa ráta.

Čistota pol života

Pamätáte sa, ako vám rodičia stále prízvukovali, že pred jedlom si treba umývať ruky? Nehovorili to len tak, pre nič za nič. Veď sa vraví, čistota pol života. Stavíme sa, že si nie vždy umývate ruky pred jedlom. Keď však budete mať doma ručne robené prírodné mydlá od rodinnej firmy Mydlazmarianky, zaručene sa v kúpeľmi zastavíte častejšie a ruky si budete umývať s veľkým potešením. Okrem toho, že krásne vyzerajú, tieto mydlá aj nádherne voňajú. Vyskúšajte napríklad prírodné mydlo s levanduľou.

Mydlá z Marianky

Drevená zubná kefka šetrí životné prostredie aj vaše zuby

Mnohí ľudia majú problém vybrať si správnu zubnú kefku, aby nebola príliš tvrdá, mäkká alebo nebodaj príliš umelá. S kefkami od bio e-shopu Letsbegreen sa vám to nestane. Vyskúšajte bambusovú kefku, v ktorej sa spájajú najlepšie zdravotné vlastnosti s ekologickou šetrnosťou.

Bambusová kefka Curanatura

Bambusová spodná bielizeň má fantastické vlastnosti

Možno ste o tom ešte nepočuli, ale bavlna má vážnu konkurenciou. Sú ňou bambusové vlákna, ktoré majú vynikajúce prírodné antibakteriálne účinky, vysokú životnosť a perfektný termoklimatizačný efekt. Bambusová spodná bielizeň navyše poteší každého alergika, nakoľko tento materiál je zaručene hypoalergénny. Na stránke www.termobielizen.sk nájdete oblečenie z bambusu pre celú rodinu.

Do práce na dvoch kolesách

Vy ešte jazdíte autom? Skúste niečo nové. Bicykel síce nešetrí vaše nohy, ale šetrí vašu peňaženku aj životné prostredie. Krásny mestský bicykel vám bude závidieť nejeden hipster, vysedávajúci pri organickom latéčku. Chcete byť originálnejší? Kolobežka s košíkomvás dostane. Nie každá kolobežka totiž vie pojať aj večerný nákup cestou z práce, rozháčkovaný šál v handmade taške, prípadne šteniatko z útulku. Na www.cshop.sk nájdete aj množstvo cyklistických doplnkov a darčekové poukážky.


Diskusia

Zapojte sa do diskusie a zvýšite dvojnásobne hodnotu tohto článku.