Poznáme víťazov e-commerce súťaže MastersGate

Piatok 7.4.2017 sa niesol v duchu e-commerce keďže sa práve v tento deň konalo vyvrcholenie súťaže Mastersgate. Zakončenie druhého ročníka bolo unikátne a sprevádzané konferenciou, na ktorej sme privítali viac ako 250 účastníkov. Ako MastersGate Ecommerce Summit prebiehal a kto sú víťazi? Prinášame vám krátky report.

MastersGate je slovensko-česká unikátna súťaž, ktorá sa zameriava na malé aj veľké e-shopy. Súťaž chce ukázať e-commerce trhu a verejnosti, že úspech sa dá dosiahnuť veľmi rýchlo, keď sa spoja dobrí obchodníci, skúsení poradcovia a efektívne marketingové nástroje. Hlavným lákadlom pre každého súťažiaceho bol “Ročný akceleračný program”, ktorý zahŕňa konzultácie a mentoring od partnerských slovenských a českých agentúr.

Pýtate sa, komu sa podarilo vyhrať túto lákavú cenu? Po MastersGate Ecommerce Summite, ktorý sa konal v priestoroch FIIT, STU,  je to už jasné. Spomedzi viac ako 120 súťažiacich e-shopov bolo vybratých 16 najlepších online obchodníkov, ktorí mali možnosť ukázať svoj potenciál pred 4-5 členov odbornou porotou priamo na e-commerce konferencii. Takže ako rozhodla odborná porota (pozrite si video z finále…)?

Kategória “Malé a stredné e-shopy”

Finalisti: Gabonga, Bambulkovo, Vecičky, Mr. Wood

Víťaz: Gabonga

Tento online obchod predáva prvotriednu posteľnú bielizeň a špecializuje sa predovšetkým na posteľné obliečky a napínacie plachty. Ak hľadáte obliečky v rôznych veľkostiach a rôznych kvalitných materiálov, ste na správnej adrese :)

Kategória “Skokani a exportéri”

Finalisti: InnocentStore, Bubulákovo, TimeStore, Ihrysko

Víťaz: Bubulákovo

Bubulákovo je viac ako e-shop s látkami a galantériou. Je to miesto, kde sa stretávajú nadšenci šitia, kde každý nájde to, čo hľadá a hlavne je to miesto, kde sú ľudia. Od začiatku existencie sa snažia ísť inou cestou a veria, že práve preto ich majú ľudia radi. Kvalita, dobré ceny a ľudský prístup....Bubulákovo nie je obchod bez tváre. Bubuláci sú: Dáša, Michal, Tinka, Henka, Eva a Romanka :)

Kategória “Bricks to clicks”

Finalisti: Vnímavé hračky, Obleč sa do roboty, Mäso domov, Sportby.sk

Víťaz:  Vnímavé hračky

E-shop Vnímavé hračky predávajú špičkové hračky a nepochybujú o tom, že ich výber je najlepší na Slovensku. Už od roku 2009 menia dlhoročné zvyklosti pri nakupovaní hračiek tým, že prinášajú do tohto segmentu funkčnosť, kvalitu, krásu a ekológiu. Inšpirujú uvedomelých rodičov k lepšiemu prístupu k deťom a hraniu.

Kategória “České e-shopy”

Finalisti: Plastkon, Ráj Kování, Hrejivé vankúšiky, bobu.cz

Víťaz: Ráj Kování

Tradícia predaja kľúčok siaha až do roku 2009. Pôvodne pôsobili pod rôznymi menami e-shopov, dnes už pôsobia pod názvom rajkovani.cz. V súčasnosti obslúžia ročne niekoľko tisíc zákazníkov. Za posledné 2 roky sa dostali medzi TOP 3 internetové obchody vo svojom odbore.

Špeciálne ceny

  • Cena za najväčší investičný potenciál

Obleč sa do roboty

Každé pracovné ráno väčšina z nás rieši: Čo na seba do roboty? Ak vám navyše pri práci hrozí, že stúpite na klinec, alebo že sa inak poraníte, potrebujete sa vystrojiť ešte lepšie. Preto tento e-shop “oblieka ľudí do roboty”. Tak, aby sa cítili pohodlne, boli v bezpečí a aby ich práca bavila minimálne tak, ako tím Obleč sa do roboty :-)

  • Cena za najväčší dopad na spoločnosť

Ihrysko

Svet spoločenských hier je obrovský a bohatý. iHRYsko prináša radosť ľuďom cez eshop, predajne, ale aj desiatky podujatí po celom Slovensku. Baví ich vidieť, ako sa hrá čoraz viac ľudí. A rovnako ich baví robiť biznis inak - dôverovať zákazníkom (posielame balíčky pred platbou), byť nápomocný (aj cez live chat), dávať im možnosť ochutnať to, čo kupujú (na podujatiach či v herničkách pri predajniach).

Gratulujeme a ďakujeme všetkým - víťazom, finalistov a súťažiacim. Dúfame, či už ste vyhrali alebo nie, neprestanete s napredovaním a budete naďalej zlepšovať slovenský a český e-commerce trh.

Diskusia

Zapojte sa do diskusie a zvýšite dvojnásobne hodnotu tohto článku.