Zadarmo a pre všetkých - digital workshopy MastersGate Academy

V ui42 považujeme za prirodzené podporovať eCommerce komunitu. Odborníci, ktorí na našich eventoch prednášajú denne využívajú svoje know-how a pomáhajú klientom posúvať sa vpred.

Dnes, sme sa rozhodli ísť ešte o krok ďalej. Ako garant a organizátor jedinečného projektu pre rozvoj eshopov MastersGate, otvárame jesenné školenia MastersGate Academy 2018. A to úplne zadarmo.*

*Počet miest je limitovaný, free lístky sú dostupné na: bit.ly/mastersgate_academy2018

“Získanie ocenenia Best Accelerator program na Slovensku od CESAwards, nás motivovalo urobiť náš projekt prístupný skutočne pre všetkých, ktorí majú o vzdelanie záujem.“ organizátor Adriana Mučičková

Aké workshopy si môžete vybrať?

Celú ponuku nájdete na https://www.mastersgate.com/

  • 10. Október - Logistika, Financie, Legislatíva + EXPORT
  • 11. Október - UX a eCommerce
  • 26. Október - Performance marketing
  • 15. November - Analytika a CMS
  • 16. November - PR a Branding

Free lístky dostupné na bit.ly/mastersgate_academy2018

Špeciálna príležitosť pre eshopy získať Certifikát!

Výzva pre všetky eshopy, ktoré majú chuť získať vzdelanie v 5 témach MastersGate Academy. Ak eshop absolvuje všetkých 5 workshopov,na konci série jesenný školení obrdží certifikát absolventa MastersGate Academy. :)

S kým sa na MastersGate Academy môžete stretnúť?

S finalistami a víťazmi súťaže MastersGate a teda s ďalšími šikovnými majiteľmi eshopov, ktorý riešia podobné otázky. S partnermi projektu MastersGate, ako aj s mnohými ďalšími odborníkmi, ktorých uvidíte nielen speakovať, ale možno budú sedieť práve vedľa vás, v publiku. A rovnako tak s mnohými zvedavými marketérmi, ktorí majú záujem získať nové informácie, či dostať odpovede na svoje otázky. 

Pre koho je MastersGate Academy určená?

ESHOPY - obsah je pripravený zodpovedať prioritne otázky od majiteľov a konzultantov eshopov

AGENTÚRY a MARKETÉROV - priestor pre zdieľanie vedomostí a vznik diskusií medzi samotnými odborníkmi

MARKETINGOVÉ TOOLY - zástupcovia marketingových toolov, ktorí sa majú záujem stretnúť s eshopmi a agentúrami

FREELANCERI a VEREJNOSŤ - a teda pre všetkých, ktorí sa chcú vzdelávať

Prečo to celé ui42 robí?

ZDIEĽANIE KNOW - HOW - Misiou projektu MastersGate pre aktuálny rok, ako aj pre ďalšie ročníky je šíriť know how a prepájať zaujímavých ľudí z digital marketingu. Čím vzdelanejšiu komunitu sa podarí vybudovať, tým rýchlejšie bude ecommerce na Slovensku rásť.

PRIESTOR NA STRETNUTIE - V záujme organizátora je vytvoriť priestor na stretávanie sa majiteľov eshopov, z rôznymi marketingovými toolmi ako aj agentúrami. Popritom poskytnúť čo najviac zaujímavého obsahu počas prednáškovej časti.

MOŽNOSŤ PÝTAŤ SA A DISKUTOVAŤ S ODBORNÍKMI - Na mnohých eventoch nie je veľa priestoru na diskusie. Na MastersGate Academy naopak je pripravený priestor pre otázky podmienené výzvou: “čím viac sa dnes budete pýtať, tým viac budete zajtra vedieť”.

VZDELANIE BEZ FINANČNEHO LIMITU - MastersGate Academy otvorila svoje brány aj pre eshopy a verejnosť, pre ktoré sú platené eventy finančne náročné, tento raz úplne zadarmo. Organizátori veria, že takýmto spôsobom sprístupnia potrebné vzdelanie skutočne všetkým. Možno práve eshop, ktorý sa workshopov zúčastní, bude budúca hviezda ecommerce, ako sa tak stalo v minulosti pri eshopoch GymBeam, Dedoles, eyerim a mnohých ďalších.

Free lístky dostupné na bit.ly/mastersgate_academy2018

Diskusia

Zapojte sa do diskusie a zvýšite dvojnásobne hodnotu tohto článku.