Čo má nové slovenký skokan Gym Beam?

Gym Beam je obchod s doplnkami výživy pre športovcov s najrýchlejším doručením v SR podľa hodnotení zákazníkov na portáli heureka.sk, kde sa vďaka podpore ui42 stal partnerom v sekcii športová výživa. Má vyše 50 000 spokojných zákazníkov. Produkty sú doručené najneskôr do 48 hodín. Gym Beam odporúča aj najznámejší slovenský kulturista Jaroslav Horváth. Až 98% zákazníkov odporúča tento e-shop svojim známym.

Čo sa u nich zmenilo po skončení súťaže?

Podľa špecialistu na e-shopy Mariána Zeleniaka nastala v tomto e-shope čiastočná akcelerácia. Tím ui42 pomáha spoločnosti Gym Beam vstúpiť na maďarské porovnávače.

Marián Zeleniak: „Predtým im to veľmi nefungovalo. Pomohli sme im, aby to bolo efektívnejšie. Cenovo sú na tom super, my zbytočne podliezame ceny.“ Podľa Mariána pomôže toto opatrenie zlepšiť maržovosť. Okrem toho sme spoločne riešili aj komplexné promo, prácu s Facebookom, informácie na stránke produktov, AdWords, atď. Gym Beam vykonáva prvé testovania a plní akceleračný plán. Výsledky sa zlepšujú zo dňa na deň. Aby mohli obraty i naďalej rásť, budú odborníci zo spoločnosti ui42 ďalej riešiť remarketing na Facebooku a v AdWords.



Diskusia

Zapojte sa do diskusie a zvýšite dvojnásobne hodnotu tohto článku.