Ecommerce projekt MastersGate postúpil do finále CESAwards

Náš mladý, unikátny projekt MastersGate zaznamenal obrovský úspech - postup do finále CESAwards. Mená víťazov sa síce ešte len dozvieme, no už teraz nás teší zaradenie medzi inšpirujúce projekty z 10 krajín.

Náš postup je aj vďaka vám - eshopom, ktoré posúvajú slovenskú eCommerce scénu vpred. V ui42 vieme, že táto forma podnikania si vyžaduje celoročné úsilie a záslúži si uznanie verejnosti. Sledujte spolu s nami ako zabojujeme o víťazstvo!

Čo je CESAwards?

CESAwards* pôsobí v 10 krajinách vrámci CEE regiónu. Cie­ľom tejto súťaže je po­u­ká­zať na úspe­chy jed­not­li­vých začínajúcich projektov. A zároveň na šikovných ľudí a or­ga­ni­zá­cie, ktoré ich podpo­rujú. *Central european startup awards

Prečo sme prihlásili projekt MastersGate do súťaže?

Prepojenie a networking z rôznych krajín v rámci regiónu je hlavný motivačný faktor, prečo sme sa prihlásili aj my. Pevne veríme, že práve MastersGate pomáha s online podnikaním na Slovensku a šíri skvelé meno slovenským eshopom aj za hranicami. Sme teda nesmierne radi, že sa nám podarilo postúpiť až do finále. Mená víťazov v 14 kategóriách sa dozvieme už 20.9. na slávnostnom evente v Bratislave. Držte nám palce!

Ak sa vám náš projekt páči, príďte na jesennú časť MastersGate Academy - Program ecommerce workshopov.

Diskusia

Zapojte sa do diskusie a zvýšite dvojnásobne hodnotu tohto článku.