Poznáme finalistov MastersGate Awards 2019

Horúce informácie od garantov - Adriana Mučičková | ambasádor MastersGate

Štyri súťažné kategórie, sedem odborných porotcov a stovky eshopov, ktoré chcú posúvať svoj biznis raketovou rýchlosťou. Spoznajte finalistov na MastersGate Digital Summite osobne.

Aj tento rok bol výber finalistov pre odbornú porotu náročný, prihlásilo sa množstvo zaujímavých eshopov, no garanti mohli vybrať len 4 postupujúce pre každú kategóriu. Do súťaže sa opäť aj tento rok prihlásili eshopy nielen zo Slovenska, ale aj z Česka. Ich plány pre rast boli skutočne ambiciózne. Každý eshop musel pre zaradenie do súťaže vyplniť krátky prihlasovací formulár a zodpovedať otázku prečo by mal vyhrať.

Kto tvorí porotu MastersGate Awards 2019?

Sedem člennú odbornú porotu tvorí predseda poroty, organizátor súťaže ui42, Robo Mráz a ďalší špecialisti:

  • Bricks to Clicks - Jakub Čech, Daren&Curtis
  • Dream Big/Exporters - Pavol Adamčák, ui42 digital
  • Rising Stars - Dalibor Cicman, GymBeam
  • Business to Business - Martin Volek, Volis International
  • + 2 odborní garanti: Ján Buza, HubHub a Patrik Pajtáš, Slovenská sporitelňa

Aké boli hodnotiace kritéria pri výbere finalistov MastersGate Awards 2019?

Odborná porota hodnotila všetky prihlásené eshopy na základe týchto kritérií, podľa svojho najlepšieho svedomia a vedomia:

  • ux webu
  • komunikácia na sociálnych sieťach
  • brand a celkový dojem z eshopu
  • akceleračný a exportný potenciál
  • zhodnotenie otázky z vyplnenej prihlášky

Kto sú finalisti MastersGate Awards 2019?

Aké sú ďalšie kroky finalistov v súťaži?

Finalistom gratulujeme! Momentálne všetkých 16 finalistov čaká boj o víťaznú trofej a hlasovanie verejnosti. Briefing už je v tomto momente v ich rukách a odborná porota opäť zasadne 28. mája, kedy vyberú spomedzi finalistov - 4 víťazov, v 4 súťažných kategóriách ako aj špeciálnu cenu The Greatest Investment Potencial, ktorej garantom je HubHub.

Víťazi sa budú vybrať na základe vyplneného briefu pozostávajúceho z otázok týkajúcich sa cieľov, vízie ako aj krátkodobých, či dlhodobých plánov eshopu. Finalisti sa ďalej popasujú s odpoveďami na otázky týkajúce sa ľudského kapitálu, zabezpečenia logistiky a financií, či využívania online marketingu pre dosahovanie svojich biznis plánov.

Taktiež si pripravia krátku prezentáciu o eshope, ktorú bude odborná porota hodnotiť spolu s odpoveďami na doplňujúce otázky počas verejného hodnotenia na e-HubHub Day.

Výsledky súťaže budú slávnostne vyhlásené už 29. mája na konferencii MastersGate Digital Summit počas slávnostného odovzdávania MastersGate Awards.

“Je úžasné pozorovať ako z roka na rok rastie potenciál československej ecommerce scény a aké projekty vznikajú. Všetky zaregistrované eshopy urobili veľký krok v pred, už len samotnou registráciou. Ak vám skutočne na rozvoji vášho biznisu záleží odporúčam využiť bezplatné konzultácie počas e-HubHub Day 28. Mája 2019 v priestoroch HubHubu, v Bratislave. Stačí sa registrovať a dvere pre kvalitnejšiu budúcnosť vám sú otvorené.” Adriana Mučičková, ambasádor MastersGate

Diskusia

Zapojte sa do diskusie a zvýšite dvojnásobne hodnotu tohto článku.